СБУ викрила на збуті зброї керівника районного осередку громадської організації



Співробітники Служби безпеки України у рамках протидії незаконному обігу зброї викрили керівника районного осередку однієї із громадських організацій Черкащини на протиправному збуті зброї та боєприпасів.
Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Черкаської області зберігав військові засоби ураження в одному з власних господарських приміщень для продажу. Своїх клієнтів він підшукував, зокрема, серед жителів столиці, куди періодично виїжджав. Співробітники СБУ задокументували факти збуту зловмисником двох пістолетів Макарова з набоями до них за дві тисячі чотириста американських доларів.
Правоохоронці затримали зловмисника в одному з районних центрів Черкаської області після продажу за тисячу доларів США автомата Калашникова та понад ста набоїв калібру 7,62 мм. Фігуранту справи повідомлено про підозру в скоєнні злочину за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.
Заходи з викриття зловмисника проводились співробітниками Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області спільно зі слідчими Святошинського управління поліції Києва.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *