Затримано екс-посадовця «Укрзалізниці»

21 лютого 2019 року в міжнародному аеропорту «Бориспіль» затримано колишнього першого заступника керівника Філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця». Цю особу, разом зі ще сімома, детективи Національного бюро підозрюють у завданні понад 93 млн грн збитків «Укрзалізниці» через закупівлю стрілочної продукції за завищеними цінами. На момент вчинення злочину екс-посадовець обіймав посаду помічника одного з народних депутатів, який, за версією слідства, також причетний до корупційної схеми.

Детективи НАБУ повідомили про підозру екс-посадовцю «Укрзалізниці» в січні цього року (ч.3 ст.27 ч.2 ст.28 ч.1 ст.205 та ч.ч. 2,3 ст.27 ч.5 ст.191 КК України), але оскільки той  переховувався від слідства, його оголосили в розшук.

Підозрюваного затримали співробітники Державної прикордонної служби та передали його детективам НАБУ для проведення слідчих дій.

Детальніше про розслідування — https://bit.ly/2tsBpJs

 

Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *