Реформування закладів первинної ланки системи охорони здоров’я Луганщини …

Реформування закладів первинної ланки системи охорони здоров’я Луганщини визнано задовільним

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Геннадій Іваненко взяв участь у черговому засіданні колегії Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

На порядку денному розглянуто низку питань. Зокрема, реформування системи охорони здоров’я області на рівні закладів первинної ланки, будівництво сільських лікарських амбулаторій та КЗ «Біловодська центральна районна лікарня».

Учасники колегії позитивно оцінили досвід спеціалістів Біловодської центральної районної лікарні щодо реформування закладу у комунальне неприбуткове підприємство.

Також обговорено надання спеціалізованої та високоспеціалізованої медичної допомоги населенню за напрями фтизіатрія, профілактика ВІЛ-інфекції та лікування СНІДу, травматологія, онкологія та сформували основні напрями роботи щодо поліпшення діяльності таких служб як: первинна медико-санітарна допомога, онкологічна, травматологічна, протитуберкульозна служба та служба з профілактики та боротьби з ВІЛ/СНІД.

Під час колегії закладів первинної ланки у частині проведення її реформування визнано як задовільну.

У роботі колегії взяли участь заступники міських голів та райдержадміністрацій, селищні голови ОТГ, головні лікарі обласних закладів охорони здоров’я, керівництво Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, ДУ «Луганський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров`я України», Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Луганській області, Державної служби з лікарських засобів у Луганській області, комунального підприємства «Луганська обласна «Фармація Північ», керівники органів та закладів охорони здоров’я міст та районів області тощо.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *