Оголошено про продовження конкурсного відбору інвестиційних програм і …

Оголошено про продовження конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку на 2019 та 2020 роки

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

На засіданні обговорено стан розгляду комісією при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Переліку з 36 інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансувалися за рахунок ДФРР у попередні роки.

Значимо, комісією при Мінрегіоні на 2019 рік погоджено 14 інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку у дорожньо-транспортної та спортивної інфраструктурах, житлово-комунального господарстві, освіти і охорони здоров’я.

Також за рішенням комісії оголошено про продовження конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку на 2019 та 2020 роки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *