Відомі українські письменники 21 та 22 березня завітають до Луганщини У …

Відомі українські письменники 21 та 22 березня завітають до Луганщини

У рамках проекту «Схід читає» у чотирьох містах області відбудуться літературні зустрічі з відомими українськими письменниками: Юлією Ілюхою, Олегом Короташем, Галиною Крук й Машею Сердюк.

Спочатку письменники завітають до Золотого. Жителі цього міста мають змогу поспілкуватися з ними у Будинку культури шахти «Карбоніт» (вул. Медична, 8) о 12:00.

Також, цього ж дня відбудуться дві зустрічі у м. Попасна. А саме: у районному Будинку культури (вул. Миру, 136) о 15.00 та районній центральній бібліотеці (вул. Первомайська, будинок 5а) о 16.00.

Наступного дня, 22 березня, письменників чекатимуть міста Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Спочатку зустріч відбудеться у Сєвєродонецькій міській публічній бібліотеці (проспект Центральний, 54) об 11.00, потім – Лисичанській бібліотеці для дітей (проспект Перемоги, 94) о 15:00.

Нагадаємо, проект «Схід читає» – це цикл зустрічей українських письменників і поетів із читачами Луганщини і Донеччини.

Мета – привернути читацьку увагу до бібліотек Луганської і Донецької області як центрів громадського і культурного життя.

У січні та лютому вже відбулися акції проекту за участі Івана Андрусяка, Олександра Дерманського, Сергія Жадана, Макса Кідрука, Андрія Куркова, Андрія Любки, Діани Мельникової, Євгена Положія, Тані Стус.

Зустрічі викликали чималий інтерес як дитячої, так і дорослої аудиторії Сватового, Старобільська, Станиці Луганської, Щастя, Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Слов’янська.

Проект «Схід читає» здійснюється Благодійним фондом Сергія Жадана у партнерстві із Українським інститутом книги за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *