Соціальні проекти для співробітників СБУ реалізовуються рекордними темпами – В.Грицак



У Києві Голова СБУ Василь Грицак вручив ордери від нових квартир понад ста родинам співробітників Служби.
Протягом 2015-2018 років Службою безпеки України за кошти Державного бюджету збудовано та придбано 1557 квартир. «Сьогодні ми вручаємо ордери від ста двадцяти п’яти квартир у новобудові співробітникам Служби, серед яких сімдесят сім учасників бойових дій та три родини загиблих побратимів», ‒ наголосив Голова СБУ.
У всіх регіонах України житло для співробітників Служби будується за цінами значно нижчими від ринкових і чи не найменшими по всьому силовому блоку. Вартість будівництва за 1 м2 житла становить приблизно 9,9 тисяч гривень при середній вартості будівництва по Києву майже 13,8 тисяч. У кожній квартирі, на яку видані ордери, зроблено ремонт та проведене генеральне прибирання. Також активно реалізуються проекти за позабюджетні кошти, зокрема побудовано 25 м басейн з морською водою у відомчому санаторії «Одеса», будинки у передмісті Києва. «Незважаючи на складну ситуацію в країні, соціальному забезпеченню військовослужбовців СБУ приділяється особлива увага. Останніми роками ми йдемо на рекорд у темпах будівництва житла і дякуємо за підтримку керівництво держави», ‒ підкреслив Василь Грицак.
Поточного року планується ввести в експлуатацію ще 209 квартир. У найближчій перспективі ‒ спорудження нового житлового комплексу у Києві на 1199 квартир, а також житлових будинків на 162 квартири у Вінниці, на 99 – у Львові, на 90 – у Тернополі, на 73 – у Запоріжжі, на 54 квартири у Хмельницькому та у Сумах на 69 квартир.
«За підтримки держави, органів місцевого самоврядування та небайдужих громадян СБУ робитиме все можливе, щоб термін «черга на житло» зник з лексикону наших співробітників», ‒ запевнив очільник Служби.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *