На Попаснянщині планується будівництво спортивного дитячо-юнацького …

На Попаснянщині планується будівництво спортивного дитячо-юнацького комплексу

У Попаснянській загальноосвітній школі № 24 відбулась зустріч представників райдержадміністрації із громадськістю та батьками учнів.

Мета заходу – ознайомити учасників з проектом національно-патріотичного виховання, який передбачає реконструкцію будівлі школи №24 та будівництва на пришкільній території спортивного дитячо-юнацького комплексу.

Під час заходу голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун разом із проектантами презентував основні етапи проекту.

Так, було повідомлено, що розпочнеться проект з капітального ремонту будівлі освітнього закладу.

Планується не просто її відремонтувати, але й повністю переобладнати та осучаснити.

Крім того, на пришкільній території заплановано побудувати спортивний комплекс із залами для занять усіма видами спорту, кімнатами для проведення патріотичного навчання, зонами відпочинку, кімнатами тривалого перебування дітей під час районних загальноукраїнських спортивних змагань.

Слід зазначити, що у Попаснянському районі реалізовано чимало суспільно значущих проектів.

Наприклад, у рамках модернізації районної медицини було повністю відремонтовано районну клінічну лабораторію, відкрито патологоанатомічне відділення та стабілізаційний медичний пункт у Гірському.

Також зазнають змін всі освітні заклади району: в них проводяться ремонтні роботи, замінюються вікна, ремонтуються дахи, закуповується нове обладнання для покращення навчального процесу тощо.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *