Мати російського морпіха з 810-ї ОБрМП здала докази проти свого сина

Нещодавно міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm встановила факт участі 108-го десантно-штурмового полку ЗС РФ в операції захоплення Криму. Вивчаючи профіль десантника цього полку М. Довженка, під фотографією з медаллю за окупацію Криму ми натрапили на такий коментар росіянки Ірини Дуравкіної: “У мене син також отримав медаль За Повернення Криму! Ви молодці, наші герої! Поздоровляю з такою нагородою!!!!!!”.

Скріншот коментаря Ірини Дуравкіної:

До речі, Довженко після публікації статті зачистив профіль і цієї фотографії у нього в фотоальбомі зараз вже немає. Але у нас всі фотодокази збережені.

  • Фото та коментарі до нього з профілю М. Довженка

 

Отже, переходимо на профіль Ірини Дуравкіної і справді знаходимо у фотоальбомі фотографії сина з медаллю за окупацію Криму, а також фотографію нагородного посвідчення до медалі:

Оригінал фотографії медалі та посвідчення:

Тепер ми знаємо ім’я російського воєнного злочинця та військову частину, в складі якої він брав участь у війні проти України. В російській соціальній мережі “ВКонтакті” ми знайшли кілька його сторінок.

 

Встановлені дані

На основі інформації, що вказана в профілях соцмережі, встановлено, що Теперечкін Дмитро Олексійович (рос. – Теперечкин Дмитрий Алексеевич) народився 19 червня 1995 року в м. Біла Калитва Ростовської області РФ. Живе в Ростові-на-Дону.

Проходив строкову військову службу в 2013-2014 роках у 1-й десантно-штурмовій роті десантно-штурмового батальйону окремої бригади морської піхоти, в/ч 13140. Це номер військової частини 810-ї ОБр МП ЧФ РФ, місце дислокації – тимчасово окупована територія України, м. Севастополь. Дані про місце служби підтверджуються посвідченням до медалі.

Д. Теперечкін теж опублікував фото медалі за окупацію Криму, а також посвідчення, щоправда, не в розгорнутому вигляді, тому ми висловлюємо подяку Ірині Дуравкіній, яка викрила сина, опублікувавши розгорнуте посвідчення до медалі.

 

  • Сторінки соцмереж, скріншоти та фотографії Д. Теперечкіна

    https://vk.com/id137046952 (http://archive.is/bk2dC) http://archive.is/B7JYc  http://archive.is/aQipr
    https://vk.com/id467321845 (http://archive.is/rPBET)
    https://vk.com/id227621638 (http://archive.is/N2dXO) http://archive.is/ihphV
    http://archive.is/spikv 

    http://valet.ru/user/137046952/ (http://archive.is/aggbY)

     

  • Фотодокази зі сторінок матері морпіха Теперечкіна

    https://ok.ru/profile/510728213452 (http://archive.is/VGpXv)
    альбом з армійськими фотографіями сина http://archive.is/tffvF

    https://vk.com/id228482712 (http://archive.is/A59kT)

Про участь 810-ї бригади МП у війні проти України (Крим, Донбас) та Сирії ми вже писали, всі розслідування в нашій інтерактивній базі даних Russian Aggression.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *