Вихованка «Школи-гімназії «Шептицьких» здобула першість у фінальному квесті «Навігатор до фінансової свободи»

Команда львівської «Школи-гімназії «Шептицьких» взяла участь у фінальному квесті проекту «Навігатор до фінансової свободи».

Гімназію представляли Анастасія Тимо, Данило Липський, Софія Цікало, а також учитель Тетяна Черемха. Їхніми суперниками були учні п’яти львівських шкіл, що потрапили до заключного етапу змагань. Команда «Шептицьких» успішно виконала практичні завдання, що охоплюють низку актуальних питань, які запропонували фінансові установи міста. Йдеться про банківські продукти, види страхування та пенсійні накопичення у недержавному пенсійному фонді. Гімназисти продемонстрували високий рівень умінь та навичок практичного застосування теоретичних знань щодо використання фінансових інструментів. Підтвердженням цього є те, що Тимо Анастасія виборола головний приз суперфіналу змагань – подорож із родиною до Чехії.

Завдяки навчальному курсу «Навігатор до фінансової свободи» учні гімназії розширили спектр своїх знань у сфері фінансів, отримали чудовий настрій, заряд позитивних емоцій і, звісно ж, подяки, призи та подарунки.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://sdbua.net

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *