Військовики російської армії зафіксовані в Барановичах (Білорусь)

17 травня 2019 року в м. Барановичі Брестської області прибув підрозділ Збройних сил Російської Федерації. Солдатів держави-агресора зафіксував поруч з центральним входом до залізничного вокзалу “Барановичі-Поліські» місцевий громадський активіст Володимир Гундар.

За свідченнями Гундаря, перехожі, які проходили повз, запитували у російських військових, що вони тут роблять, а також зазначали, що таким чином у 1941 році тут фотографувалися солдати Вермахту. На зауваження російського офіцера, навіщо активіст робить фотофіксацію, Володимир Гундар відповів, що йому це потрібно і він у себе вдома, на що командир російського підрозділу заявив, що і вони перебувають вдома.

Громадський активіст також висловив думку, що білоруси виступають проти присутності російських військ на території Білорусі.

Цілком можливо, що російський підрозділ прибув у Барановичі для подальшого транспортування на 474-й окремий радіотехнічний вузол «Ганцевичі» (в/ч 03522, с. Озереччя Мінської обл., розташоване за 40 км від Барановичів), де дислокується радіолокаційна станція попередження про ракетний напад 70М6 “Волга” космічних військ ПКС Російської Федерації.

Інфармацію, фото- і відеофіксацію пересування російської армії по території Білорусі прохання повідомляти на адресу білоруської служби InformNapalm у Facebook: facebook.com/by.informnapalm.org.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *