Участь в круглому столі «Маю Право Мати Голос»

23 травня координатор Антон Билюк (Anton Bilyuk) та асистент родини Марина Степанова проекту «Центр підтримки сім’ї» прийняли участь в круглому столі «Маю Право Мати Голос» з елементами адвокаційного перфомансу.

Питання, яким ,був присвячений круглий стіл:
– повноцінне включення ВПО до голосування у програмі Бюджет Участі;
– відновлення виборчого права ВПО та мобільної категорії громадян на всіх рівнях виборів; 
– питання соціального житла як економічна та політична безпека для ВПО.

На захід були запрошені депутати Харківської міської ради, представники молодіжної ради при Харківському міському голові, правозахисники, представники Департаменту реєстрації Харківської міської ради та Департаменту соцзахисту ХОДА, радниця з прав ВПО у Харкові, громадські організації, громадяни з числа внутрішньо-переміщених осіб та громадяни Харкова.

Наразі у Харкові триває адвокаційна кампанія Твій Голос Може Змінити Країну, для інтеграції переселенців у громаду Харкова та проведення інформаційної кампанії, яка спрямована на посилення виборчої спроможності ВПО на виборах всіх рівнів.
————–
Проект співфінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
Publikacja wyraża wyłącznie poglądy autora i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP.
#Карітас_Харків #Центр_Підтримки_Сім‘ї
#Caritas_Ukraine, за сприянням #Caritas_Polska
#Ministerstwo_Spraw_Zagranicznych

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *