Вітання Олександра Куця зі святом Останнього дзвоника Шановні випускники, …

Вітання Олександра Куця зі святом Останнього дзвоника

Шановні випускники, учителі, школярі!

Щиро вітаю вас із завершенням навчального року!

Цей момент надзвичайно радісний і водночас хвилюючий для кожного з вас. Випускники нарешті отримають путівку в доросле життя, а вчителі – подяку з боку своїх вихованців і тимчасовий відпочинок від журналів, зошитів і контрольних робіт.

Багатьох школярів останній дзвоник сповістить про початок канікул, повних яскравих подій та вражень, а для випускників він пролунає востаннє. Хочеться побажати кожному, хто в цьому році отримає атестат, впевненості і пристрасної мети, на досягнення якої можна витратити будь-які сили!

Головне – будьте небайдужими, чесними, добрими і порядними людьми. Пам’ятайте настанови вчителів, намагайтеся стати гідними громадянами своєї держави. Славімо Донеччину і не забувайте, що ваші знання – це ваша перепустка до нових вершин.

Вчителям, у свою чергу, бажаю гарного літа і сил у подальшому навчанні молодого покоління! І нехай в цей день вся Донецька область розквітне від гучного дзвінка, який буде символізувати успішне закінчення ще одного навчального року і відкриття нової сторінки у житті кожного школяра.

Зі святом!

Слава Україні!

Голова Донецької облдержадміністрації,

керівник обласної військово-

цивільної адміністрації

Олександр Куць

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *