Важливо, щоб у політику йшли молоді чесні люди з чіткими моральними принципами

Важливо, щоб відбувалося оновлення владної вертикалі, і в політику йшли молоді чесні люди з чіткими моральними принципами. Про це Олександр Турчинов сказав під час виступу на ІІ Форумі християн управлінців.

Учасники Форуму обговорили питання активної участі християн у розбудові управління державою та забезпечення  розвитку України на фундаменті християнських цінностей. Також окрему увагу було приділено участі молодих християнських політиків у парламентських виборах та підготовки до майбутніх місцевих виборів.

За словами Олександра Турчинова, дуже важливо, щоб відбувалося не лише оновлення облич у політиці, “але важливо, щоб у нових облич були цікаві і реалістичні ідеї та програми”. “А головне, щоб вони були здатні їх реалізувати, що неможливо без достатньо серйозної професійної підготовки”, –  зазначив він.

У цьому контексті учасники Форуму обговорили питання створення Центру підготовки для молодих християнських політиків, де можна буде оволодіти основами управління, державотворення, економіки та політології.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *