Сьогодні у Краматорську голова Донецької облдержадміністрації Олександр …

Сьогодні у Краматорську голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць відзначив юних інтелектуалів – переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (МАН) та конкурсів «Талант. Інтелект. Творчість».

У 2018-2019 навчальному році 916 учнів на рівні області взяли участь у предметних олімпіадах. На всеукраїнському рівні 42 учні з Донеччини отримали призові місця: 4 здобули диплом першого ступеня, 9 – другого і 29 – третього ступеня.

«Вітаю дітей, їх батьків та педагогів із високими результатами. Бажаю не зупинятися на досягнутому й підкорювати нові вершини – у науці та житті. На мою підтримку та на підтримку Донецької облдержадміністрації ви завжди можете розраховувати», – наголосив очільник області.

Нагадаємо, Донецьке територіальне відділення МАН України достойно представило Донеччину. У медальній скарбничці юних академіків 2 золоті, 7 срібних і 10 бронзових нагород. Друге та третє місця здобули школярки з Донецької області й на Всеукраїнському конкурсі есе «Діти єднають Україну», у якому взяло участь 1380 школярів з усіх куточків нашої держави.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *