11 липня в Маріуполі у Головному управлінні Національної поліції України у …

11 липня в Маріуполі у Головному управлінні Національної поліції України у Донецькій області відбулася координаційна нарада, на якій підвели підсумки роботи поліції Донеччини за перше півріччя поточного року. У нараді взяли участь голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, заступник міського голови Ярослав Хотнянський, начальник Головного управління НПУ Микола Семенишин, директор департаменту з питань безпеки та запобігання корупції міської ради Григорій Березун, представники прокуратури, Операції об’єднаних сил та СБУ.

Керівник Донецької обласної ВЦА Павло Кириленко підкреслив, що профільні департаменти вивчать питання тотальної вирубки лісів та проблему продажу алкогольних напоїв. Особливу увагу буде приділено організації безпеки на виборах.

«Основне завдання поліції – забезпечити чесні, прозорі й незаангажовані вибори. Кожному громадянину має бути надана можливість зробити своє волевиявлення», – зазначив очільник області.

У свою чергу, Микола Семенишин розповів, що рівень довіри населення до поліції у Донецькій області один з найвищих в Україні. За його словами, рівень злочинності є одним з найнижчих у державі. На 10 тисяч населення припадає 31 злочин. Всього зареєстровано 13 тисяч злочинів, з яких розкрито 4600. Крім того, начальник ГУНП в Донецькій області зазначив, що однією з основних проблем є незаконна вирубка лісів. За шість місяців було зареєстровано 110 фактів вирубки.

«За результатами соціологічних досліджень, поліція Донеччини входить до десятки органів, яким найбільше довіряє населення. Рівень цієї довіри складає 35%. Крім того, за допомогою до поліції звернулися 194 тисячі людей, що на дві тисячі більше, ніж минулого року», – сказав начальник поліції.

Також підбили підсумки та визначили існуючі проблеми заступник командувача Операції об’єднаних сил Богдан Бондар та начальник ГУ СБУ в Донецькій області Володимир Петриченко.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *