На Луганщині відбувся тижневий фестиваль «Я українець! Це гордість для …

На Луганщині відбувся тижневий фестиваль «Я українець! Це гордість для мене!»

Захід, який проходив у смт Троїцьке, зібрав чимало дітей різних вікових категорій, молодь та представників старшого покоління.

Розпочався Фестиваль з проведення ігротеки народних рухливих ігор «Національні ігри наших предків», в яких взяли участь вихованці дитячого садочка «Барвінок». Малеча із задоволенням розплутувала казкові вузлики з назвами українських народних ігор, знайомилась з правилами та грала в них.

Для присутніх проходили низка цікавих майстер-класів: виготовлення ляльок-мотанок з фетру та ниток, буклету-трансформеру з найкращими побажаннями миру, злагоди та процвітання нашій країні. Також створення вуличного арт-об’єкту «Кольорова моя Україна» разом з місцевим художником Сергієм Соболем.

Завершила програму тижневу фотовиставка «Щаслива родина – багатство нашої України», яка була розгорнута в селищному парку.

Організаторами виступив Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень (Луганський обласний молодіжний центр) спільно з ГО «Троїцька надія».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *