Священики Єпархії Покрова Пресвятої Богородиці взяли участь у щорічних реколекціях

З 15 по 19 липня 2019 року, з благословення Преосвященного Владики Кир Даниїла Козлінського, в реколекційному домі дієцезії Сан Ісідро провінції Буенос Айреса, Аргентина, для священиків Єпархії Покрова Пресвятої Богородиці відбулися щорічні духовні реколекції. В реколекціях взяли участь 10 священиків з провінцій Буенос Айреса, Мендози, Чако, Місіонес та з Парагваю.

Духовні науки давав священик латинського обряду о. Аріель Давид Буссо, директор Інституту церковного права, професор канонічного права Католицького Університету Аргентини та віце-президент церковного трибуналу Єпископської Конференції Аргентини. Центральною темою і базою для духовних наук були листи апостола Павла. Отець Аріель наголосив на священичих чеснотах, пасторальній праці священика на парафії, духовному зростанні та плеканні постійного життя в Божій ласці.

Протягом п’яти днів священики на чолі з владикою Даниїлом мали нагоду для спільної молитви: Утреня, Божественна Літургія, Вечірня, Акафіст. Закінчилися реколекції Божественною Літургією та спільним святковим обідом.

о. Тарас Гавришко

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *