Сили АТО продовжують збройне протистояння терористам. Так протягом дня злочинці…

Сили АТО продовжують збройне протистояння терористам. Так протягом дня злочинці майже 80 разів обстріляли українські позиції.
Найбільш гаряче було на Дебальцівському напрямку. Тут злочинці використовували практично усі види зброї. З градів, артилерії та танків ворог 6 разів наносив удари по Чернухіно, 4 рази по Санжарівці. Також під удари потрапили Попасна, Луганське, Міус.
Свій основний удар терористи зосередили на самому місті Дебальцево. 5 разів ворог бив по місту з артилерії і стільки ж разів із ГРАДів.
Ранком, в районі селища Логвінове, злочинці штурмували наші позиції. Проте і на даний час населений пункт перебуває у зоні вогневого контролю української артилерії.
Стабільне нарощування активності обстрілів ворога фіксується і на Луганському напрямку. Тричі з градів обстріляли селище Кримське, двічі Новотошківське.
Усі вогневі атаки терористів бійці АТО успішно відбили, завдавши противнику численних втрат в живій силі і техніці.
Також слід зазначити, що сьогодні деякі ЗМІ так званої «Малоросії» поширили неправдиву інформацію про обстріл наших позицій авіацією Російської Федерації. Прес-центр повідомляє – подібні заяви є брехливими, тож закликаємо українських журналістів не піддаватись на інформаційні провокації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *