Знайомтесь — Василь, елітний шеф-кухар з трускавецького санаторію. Однак зараз,…
Знайомтесь — Василь, елітний шеф-кухар з трускавецького санаторію. Однак зараз, цей чоловік готує різноманітні смаколики, не для відпочиваючих та туристів. Він годує поранених і медперсонал 66 мобільного госпіталю, який зараз знаходиться неподалік передових позицій наших військ. Сюди швидкі привозять наших поранених прямо з поля бою.
Отримавши повістку, цей успішний майстер різноманітних делікатесів з легкістю поміняв обладунки шикарної ресторації на суворі умови військової польової кухні. Він вже звик до канонади, однак і тут він намагається, навіть маючи дуже обмежений асортимент продуктів, балувати всіх смачними ресторанними блюдами. От, наприклад, випробовуючи духовку він спік для всього особового складу просто неперевершений пиріг з яблук.
— Направду я люблю готувати борщ, — зізнається Василь. — Наш звичайний, український борщ. Варю його за нашим фірмовим сімейним рецептом. І дуже тішусь коли бачу, як люди з апетитом їдять.
За словами Василя, коли до нього принесли повістку на мобілізацію в нього навіть і думки не було знайти шляхів, щоб не піти в армію. Навпаки він відразу вирішив відгукнутись на звернення Батьківщини. Адже за його переконаннями кожен чоловік, що поважає перш за все себе, у важку хвилину має стати своєрідною цеглинкою в оборонній стіні держави.
Передова інформаційна група Міністерства оборони України