На Донеччині розпочато роботу таборів праці та відпочинку

1 липня 2015 року управлінням у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації розпочато тематичну зміну – роботу таборів праці та відпочинку у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку ім. Чкалова, у Святогірську.

Учасниками І зміни табору праці та відпочинку стали 110 учнів старших класів віком від 14 до 17 років  з міст Краматорськ, Костянтинівка, Дзержинськ та Ясинуватського і Олександрівського районів.

Діти протягом 14 днів під керівництвом педагога  виконують трудові роботи та відпочивають в місті Святогірськ. Вони працюють біля Свято-Успенської Святогірської Лаври, прибирають сміття, а також працюють у оздоровчих базах Святогірська, де тимчасово перебувають переселенці із зони АТО.    

Створення таборів праці та відпочинку проходить на Донеччині щоліта в рамках реалізації Комплексної програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Донецької області на 2013-2017 роки». Мета діяльності таборів – покращити навколишнє середовище та забезпечити відпочинок молоді із залученням до трудової діяльності.  

За інформацією управління у справах сім’ї та молоді ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *