За участю керівного складу Донецької облдержадміністрації були проведені заняття з цивільного захисту населення

9 вересня у Краматорську на базі Донбаської державної машинобудівної академії було проведено виїзні заняття з керівним складом цивільного захисту Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

 Організатором виступив департамент цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької облдержадміністрації. За погодженим заздалегідь із керівництвом області планом, слухачі протягом майже п’яти годин мали можливість ознайомитись з останніми доробками у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання, реагування і ліквідації їх наслідків та відповідною нормативно-правовою базою.

Своїми знаннями і досвідом із запрошеними до навчання керівниками міст і районів області та департаментів облдержадміністрації ділилися провідні викладачі Інституту державного управління у сфері цивільного захисту Олег Бондаренко та Валерій  Мазуренко (м. Київ). У залі панувала ділова і зацікавлена атмосфера.

Перший заступник голови Донецької ОДА Євген Вілінський, заступник директора департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Сергій Парталян та директор департаменту ЦЗ, МОР Геннадій Крутов, звертаючись до присутніх, підкреслили важливість розглянутих під час занять питань та пообіцяли спільним зусиллями усіх гілок виконавчої влади продовжувати і вдосконалювати роботу щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту на території області.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *