За Лігу Чемпіонів поборються “Реал”, “МанСіті”, “Баварія” та “Атлетико”

У середу ввечері визначилися всі півфіналісти найпрестижнішого єврокубку – до “Реалу” та “Манчестер Сіті” приєдналися “Баварія” та “Атлетико”.

Виліт “Барси”

“Барселона” на виїзді не змогла втримати перевагу 2:1, яку вона здобувала вдома проти мадридського “Атлетико” минулого тижня.

Каталонці традиційно більше володіли м’ячем (у підсумку вони тримали його більше 70% ігрового часу) і багато атакували, однак забити хоча б раз не змогли.

Натомість французький нападник “Атлетико” Антуан Грізманн відзначився голом у кожному з таймів, чим і забезпечив своїй команді місце в півфіналі.

Вже у доданий час суперечливий епізод стався біля штрафного майданчика мадридців, де рукою зіграв Габі – суддя призначив штрафний, хоча гравці “Барси” вимагали пенальті. У підсумку реалізувати стандарт каталонці не змогли й вилетіли з Ліги Чемпіонів.

“Баварія” сильніша від “Бенфіки”

В іншому матчі 1/4 мюнхенська “Баварія” не без проблем змогла пройти лісабонську “Бенфіку”.

Перша гра у Німеччині завершилася мінімальною поразкою португальців, яка залишала їм шанси на підсумковий позитивний результат.

І хоча у Лісабоні більше атакували все ж мюнхенці, першими відзначилися господарі – після помилки голкіпера німців Мануела Нойєра головою забив Рауль Хіменес.

“Баварія” відігралася вже за 10 хвилин – вдало зіграв на підбиранні півзахисник німецького чемпіона Артуро Відаль.

А у першій половині другого тайму мюнхенці вийшли уперед – відзначився Томас Мюллер.

“Бенфіка” намагалася переламати хід гри, й навіть зрівняла рахунок – зі штрафного забив Таліска – однак “Баварія” в цілому контролювала перебіг подій на полі й досягла прийнятного для себе результату.

Жеребкування

Потенційними суперниками “Атлетико” та “Баварії” у півфіналі Ліги Чемпіонів буде ще один мадридський клуб “Реал”, який у вівторок зміг відігратися після програшу “Вольфсбургу”, та “Манчестер Сіті”, який вперше в історії зміг дійти до цієї стадії ЛЧ, здолавши ПСЖ.

Жеребкування півфінальних пар пройде у п’ятницю о 13:30 за київським часом.

А фінал цьогорічної Ліги чемпіонів відбудеться 28 травня на міланському стадіоні “Сан-Сіро”.

What’s wrong with the BBC? This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *