На Чернігівщині виявили представника Чорноморського козачого війська, а на Харківщині росіянку з довідками виданими, так званою, «ЛНР»

Сьогодні на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили представника Чорноморського козачого війська та росіянку,  яка мала довідки видані, так званою, «ЛНР».

Так, на Чернігівщині в пункті  пропуску «Сеньківка» був затриманий чоловік, який їхав з Росії. Він прямував рейсовим транзитним автобусом сполученням «Москва – Тирасполь». Під час прикордонного контролю даний громадянин пред’явив свідоцтво на повернення, видане посольством Молдови в Росії. Проте у ході подальшої перевірки у нього було знайдено закордонний паспорт громадянина України, сувенірні 3 шаблі та 2 ножі, обмундирування козачого війська, посвідчення члена «Черноморского казачего войска», а також військовий квиток ПМР.

Дане затримання прикордонники провели у взаємодії зі співробітниками СБУ в Чернігівській області. Тривають перевірочні заходи.

А в Харківській області в Україну не пропустили громадянку Росії. Вона рухалася на територію нашої держави поїздом «Москва – Кривий Ріг». Під час оформлення прикордонники Харківського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили у неї три довідки, що були видані на непідконтрольній території України в межах Луганської області. Також в її паспортному документі прикордонники виявили відмітки про відмову у в’їзді в Україну. З’ясувалося, що за день до цього жінка двічі намагалась потрапити на територію нашої держави через пункт пропуску «Гоптівка», однак підтвердити мету своєї подорожі не змогла. За фактом виявлення даних документів було повідомлено представників СБУ.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *