Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of UkraineЗ приводу критичного

Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine

З приводу критичного матеріалу на сайті "Обозреватель". Дякуємо автору матеріалу за пильність і користуємось нагодою поінформувати суспільство, що наші засоби зв'язку набагато серйозніші та сучасніші ніж ті конструкції, фото яких ілюструють матеріал.

З приводу перетину частот. Всім відомо, що Україна переходить на формат мобільного зв'язку 3G. Для того, щоб українці мали можливість користуватися новим поколінням зв'язку, оборонне відомство проводить роботи щодо вивільнення (в рамках конверсії) даної частоти. Це відбувається тому, що цивільні і військові засоби зв'язку не можуть перебувати на одній частоті.

Мобільні оператори зобов'язані реєструвати базові станції відповідно до діючого законодавства, що унеможливлює незаконне (корупційне) розміщення базових станцій операторів. У цьому, як мінімум, зацікавлені як оператори мобільного зв'язку, так і структури, які надають можливість встановлювати обладнання.

А тепер офіційною мовою:
"Військова частина А0799 до виконання завдань по забезпеченню зв’язком Генерального штабу Збройних Сил України не залучається, а виконує інші завдання.

Радіорелейна станція Р-414, до складу якої входять антенно-щоглові пристрої, була вироблена за часів СРСР, на даний час для забезпечення зв’язком не використовується.

Висновки про можливість прослуховування є хибними та такими, що не відповідають дійсності.

Твердження, що обладнання зв’язку мобільних операторів та обладнання так званого «секретного зв’язку» працює в одному діапазоні радіочастот, не є вірним. Смуги радіочастот, які використовуються обладнанням операторів мобільного зв’язку, в системі військового зв’язку не застосовуються."
https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/photos/a.457..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *