Віктор Назаренко зустрівся з генерал-ад’ютантом Військового міністерства штату Каліфорнія Дейвідом Болдвіном

Сьогодні Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко зустрівся з генерал-майором Дейвідом  Болдвіном – генерал-ад'ютантом Військового міністерства штату Каліфорнія.

Під час зустрічі очільник прикордонного відомства Віктор Назаренко ознайомив Дейвіда Болдвіна з діяльністю Державної прикордонної служби України на базі мобільного прикордонного загону у Бортничах. Також Голова прикордонного відомства проінформував про ситуацію на державному кордоні та в зоні проведення АТО. Гостям було продемонстровано техніку, сучасні засоби зв’язку, технічні засоби з недопущення переміщення через кордон  РХБЯ засобів тощо.

Голова Держприкордонслужба Віктор Назаренко  подякував за плідну співпрацю Командувачу Національної Гвардії штату Каліфорнія.

Варто нагадати, що в середині лютого цього року в рамках співпраці Державної прикордонної служби України з Національною гвардією штату Каліфорнії відбулася перша зустріч Голови Держприкордонслужби  Віктора Назаренка з генерал-майором Дейвідом  Болдвіном – генерал-ад'ютантом Військового міністерства штату Каліфорнія.

Учасники зустрічі обговорили подальші кроки співпраці, питання ознайомлення з досвідом роботи Національної гвардії Каліфорнії, в тому числі щодо посилення охорони американських кордонів, співробітництва у правоохоронній сфері, професійній підготовці персоналу, кадрового менеджменту, нормативно-правової бази та організації спільних двосторонніх візитів.

В рамках домовленостей сторони погодилися здійснювати і розвивати рівноправні партнерські відносини, направлені на ефективне вирішення питань щодо зміцнення прикордонної безпеки України і штату Каліфорнія. 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *