У Святогірську визначилися переможці обласної патріотичної гри «Майбутній воїн»

З 11 по 13 червня 2016 року в  Святогірську пройшов фінальний етап обласної гри «Майбутній воїн», яка проходить в рамках проекту «Патріотична гра».

Організаторами гри виступили Донецький обласний дитячо-молодіжний центр за сприяння управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації.

Для участі у фіналі були запрошені команди Краматорську та Лиманського району. Юні патріоти проявили себе в багатьох конкурсах та змаганнях, показавши справжній клас, не злякавшись труднощів та перешкод.

Учасники позмагалися у конкурс зі стройової підготовки, де продемонстрували вміння маршувати та виконувати команди командира, а також маршувати з піснею, відвідали майстер-класи від справжніх фахівців своєї справи.  Військовослужбовці навчили юних патріотів швидко та правильно одягати та знімати ОЗК, збирати і розбирати АК-47, показали прийоми військових єдиноборств та розповіли про особливості військової медицини. А конкурс «Солдацька каша – їжа наша» продемонстрував кухарські здібності учасників. Також юнаки дізналися багато цікавого на  командоутворювальному тренінгу з елементами танцювальної терапії та взяли участь  у  військовій естафеті з багатьма «Контрольно – пропускними пунктами».  

Довгоочікуваний захід – нагородження – пройшов на високому рівні урочистості, гордості та радості учасників-суперників, керівників команд і запрошених гостей.

Всі переможці отримали подарунки, призи, грамоти та незалежно від зайнятих місць,  всі вважаються переможцями обласної патріотичної гри.

За підсумками фіналу I місце зайняла команда «Кальміуські Джури» (м.Краматорськ), II місце – команда «Козацька родина» (м.Краматорськ), III місце – команда «Дружба» (с.Рубці, Лиманський район) і IV місце  – команда «Козаченьки» (с.Новоселівка, Лиманський район).

За інформацією управління у справах сім’ї та молоді ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *