Діти Донецької області відправилися на оздоровлення до Одещини та Вінниччини

У цьому році завдяки допомозі Уряду Молдови діти Донецької області знову  зможуть оздоровитися та пройти лікування у Центрі реабілітації для дітей «Сергіївка», який розташований у Білгород-Дністровському районі Одеської області. 2 липня 2016 року до Центру  направилися 10 дітей з Дружківки, Краматорська та Лимана. Всі діти віком від 7 до 14 років потребують лікування відповідно до спеціалізації центру. Зміна триватиме до 19 липня.

Нагадаємо, що Центр реабілітації спеціалізується на пульмонології, кардіології, гастрології та лікуванні нейромоторних порушень.

Також, 3 липня на відпочинок та оздоровлення до с. Селище Тиврівського району Вінницької області відправилися 30 дітей, які мешкають на лінії зіткнення – з Волноваського та Мар’їнського районів. Діти відпочиватимуть у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Маяк» протягом 21 дня.  Під час зміни вони спробують свої сили в творчих конкурсах, спортивних змаганнях, відвідають екскурсії. Також їх чекають оздоровчі та профілактичні заходи. Зміна триватиме до 23 липня 2016 року.

За інформацією управління у справах сім’ї та молоді ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *