Результати співпраці Донецької обласної служби зайнятості з неурядовою Чеською організацією «Людина в біді»

 Донецька обласна служба зайнятості постійно розширює свої послуги та активно співпрацює з міжнародними організаціями. Фахівці служби проводять широке інформування громадян щодо можливості отримання фінансової допомоги і грантів від міжнародних донорів та фондів для започаткування та розвитку малого та середнього бізнесу в регіоні.

З метою сприяння зайнятості населення, в тому числі внутрішньо переміщеним особам, між Донецькою обласною службою зайнятості та неурядовою Чеською організацією «Людина в біді» укладено Меморандум про співробітництво та партнерство в соціально-економічних сферах діяльності.

На цей час актуальними є дві грантові програмами: «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО» та «Відновлення джерела коштів для існування».

На сьогоднішній день вже є позитивні результати плідної співпраці служби зайнятості з Чеською організацією – 4 підприємця отримали грошову допомогу за програмою «Відновлення джерела коштів для існування».

Робота служби зайнятості по інформуванню громадян та підприємців щодо грантових програм триває, зацікавлені особи у повному обсязі отримують інформацію щодо умов участі у проектах.

 Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *