Юрій Луценко провів зустріч з Генеральним прокурором Республіки Казахстан Жакіпом Асановим

24 лютого 2017 року відбулася зустріч Генерального прокурора України Юрія Луценка з Генеральним прокурором Республіки Казахстан Жакіпом Асановим.

Під час заходу сторони детально обговорили ключові питання українсько-казахстанських відносин у правовій сфері, обмінялись поглядами з актуальних проблем протидії міжнародній злочинності.

«Підвищення ефективності співробітництва між нашими відомствами у кримінально-правовій сфері є природнім наслідком та продовженням загальної тенденції зближення обох країн на всіх напрямах двосторонніх відносин», – зазначив Юрій Луценко.

Генеральні прокурори України та Республіки Казахстан висловили спільну точку зору щодо необхідності подальшої інтенсифікації та поглиблення співробітництва, у тому числі з наукових та освітніх питань, а також підтвердили готовність до активного обміну досвідом у сфері реформування правоохоронної системи.

Під час переговорів сторони також визначили наступні конкретні напрями прикладення спільних зусиль, зокрема щодо розширення двосторонньої договірної бази у сфері міжнародно-правового співробітництва у кримінальному провадженні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Управління міжнародно-правового співробітництва
та європейської інтеграції

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *