Стан справ у Авдіївці 25 02 2017

У результаті нічних обстрілів бойовиків Авдіївка без електрики та у вогні

Проросійські бойовики в чергове здійснили обстріл бойових позицій Збройних Сил України в районі населеного пункту Авдіївка. За ніч противник 24 рази застосував зброю заборонену мінськими домовленостями у напрямку укріплень українського війська. Зокрема, артилерійські системи калібру 122 міліметри, міномети 120 та 82 калібрів, а також вели вогонь з крупнокаліберних кулеметів.
В результаті влучань снарядів артилерії противника виникли пожежі та зруйновано споруди у житловому секторі Старої Авдіївки. Зафіксовано чотири пожежі у приватному секторі передмістя.
Вода у Авдіївку поступає самотіком з резервуару. У місті відсутня електроенергія через пошкодження ЛЕП на території підконтрольній Україні. Комунальні служби перебувають у готовності до виконання робіт із відновлення енергопостачання. На даний час вирішуються питання щодо забезпечення безпеки ремонтних бригад.
Інформації щодо постраждалих серед мирних мешканців не надходила. Серед тих мешканців Старої Авдіївки, які у результаті обстрілів та пожежі втратили майно та дах над головою, є інваліди, які були поранені бойовиками під час бойових дій у 2014 році.
У ліквідації загорянь житлових споруд у передмісті Авдіївки окрім персоналу ДСНС брали участь військовослужбовці ЗС України та цивільні журналісти українських телеканалів та іноземних видань.

Прес-група ОТУ «Донецьк»

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *