Капремонт: продовжуються роботи з розширення проїзної частини автодороги Богатир – Велика Новосілка – Нікольське

У Нікольському районі, за маршрутом Зачатівка – Катеринівка, тривають роботи з капітального ремонту автодороги загального користування державного значення Т-05-18 Богатир – Велика Новосілка – Нікольське, км 74+085-км 80+085.

Як повідомлялось раніше, проектом передбачається відновлення міцності дорожньої конструкції та доведення геометричних параметрів автошляху до нормативних показників автодороги III категорії (розширення земполотна і двосмугової проїзної частини).

За інформацією відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Донецькій області, на даний час на об’єкті завершено роботи з поширення земляного полотна (відсипання земляного насипу).

Наразі дорожню спецтехніку задіяно у роботах із улаштування дренажного шару з щебеневої суміші (для забезпечення водовідведення). На черзі – улаштування щебеневих шарів (С5 та С7), що стануть основою нового дорожнього одягу.

Нагадаємо, протяжність ділянки, що підпадає капремонту, – 6,11 км, з яких 938 м пролягають селом Катеринівка. Договір на виконання робіт із комплексного відновлення автодороги та покращення її транспортно-експлуатаційних характеристик укладено між Службою автомобільних доріг у Донецькій області та ТОВ «АТЛАС СМД УКРАЇНА».

Докладніше про перехідний об’єкт на 2018 рік

Перелік об’єктів із капремонту автодоріг загального користування на 2017-2018 роки

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *