Солдати з Канади проявили себе як добрі кухарі на кулінарному гуртку
Солдати з Об’єднаної оперативно-тактичної групи з Канади взяли участь у роботі кулінарного гуртка “Казанок”. Такий гурток у жовтні 2017 року організувала місія “Центр опіки сиріт” Львівської архиєпархії УГКЦ у Львівській школі-інтернаті №2.
Кулінарний гурток “Казанок” дає можливість дітворі експериментувати, пізнавати цікаві рецепти, нетрадиційні продукти. Важливим аспектом кожного кулінарного майстер-класу є спілкування з шеф-кухарем, спілкування одне з одним та незвичне проведення часу.
Із майстер-класами на кулінарний гурток приходять люди різних професій і діляться з дітворою не лише своїми улюбленими рецептами, а й життєвим досвідом. Під час приготування страв вихованці інтернату з цікавістю розпитують про різноманітні речі, які стосуються не тільки кухні.
Цікавими гостями гуртка були солдати з Об’єднаної оперативно-тактичної групи з Канади, а особливо їхній шеф-кухар Джоанна Девід. Вона розказала дітворі, що перш ніж готувати для солдатів, їй довелося декілька років навчатися куховарити. На цьому майстер-класі шеф-кухар розмовляла англійською мовою, що не стало бар’єром, а, навпаки, ще більше заохотило до спільної справи. Пані Джоанна відкрила секрети приготування смажених курячих стегон, навчила гуртківців правильно їх розділяти і готувати так, щоб вони були смачними та апетитними на вигляд.
На кожному майстер-класі «Казанка» дітвора здобуває нові знання, практичні навички роботи на кухні та знайомиться з професією шеф-кухаря.
Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.orphancenter.org.ua