2 травня було скоєно напад на захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича. …

2 травня було скоєно напад на захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича. Ввечері, о 19:38 на вул. Костянтинівська, 59/5, п’ятеро нападників з закритими обличчями підійшли зі спини і один з них завдав удар ножем в спину. Потім зловмисники забрискали обличчя Кіборга газом та втекли з місця нападу. На відео з камер спостереження видно, що серед нападників було 3 хлопців та 2 дівчат, зараз їх розшукують. Особам, причетним до вчинення правопорушення, загрожує до семи років позбавлення волі.

У той час, як незліченна кількість чиновників грабують Україну і, відкупившись, далі знаходяться на своїх посадах, Ветеранів Війни за Незалежність переслідують на вулицях і скоюють напади на них. Не виключено, що таким підступним шляхом клептократи намагаються зламати дух борців за волю України, які, повернувшись з війни, побачили, що є ще й внутрішній ворог – корупція, яка покривається найвищим політичним керівництвом країни.

Українській державі потрібні правоохоронні органи, які сумлінно виконують свої обов’язки та захищають власне населення, замість того, щоб виконувати злочинні накази свого корумпованого керівництва чи бути бездіяльними. Якщо ми зможемо змінити нинішню систему управління державою, ті, хто ризикував життям, відстоюючи нашу незалежність та територіальну цілісність, більше ніколи не постраждають від дій злочинців в серці України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *