ЯРМАРОК ВІЙСЬКОВИХ ПРОФЕСІЙ



На базі Київського військового ліцею імені Івана Богуна відбувся «Ярмарок військових професій», учасниками якого стали ліцеїсти та учні столичних закладів загальної середньої освіти. З метою військово-патріотичного виховання та профорієнтаційної підготовки допризовної молоді, представники вищих військово-навчальних закладів розповіли про умови вступу, порядок розподілу випускників, перспективи після закінчення навчання та переваги військової служби в лавах Збройних Сил України.
Також з привітальним словом виступив начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна Герой України генерал-майор Ігор Гордійчук.
— Бути військовим тепер престижно, почесно та надзвичайно відповідально. Авторитет захисників нашої країни постійно зростає, адже саме завдяки їхній мужності охороняються кордони та стримується російська агресія на сході України, — зазначив генерал-майор Ігор Гордійчук.
У свою чергу, військовий комісар Київського міського військового комісаріату полковник Сергій Клявлін розповів, про гарантоване державою грошове забезпечення та підвищення по службі, соціальні гарантії, пільги для військовослужбовців тощо.
Наприкінці заходу, усі присутні мали можливість ознайомитися з інформаційними листівками та буклетами військових спеціальностей вищих навчальних закладів.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *