В облдержадміністрації вивчали розбудову системи громадського здоров’я в …

В облдержадміністрації вивчали розбудову системи громадського здоров’я в Луганській області

Сьогодні, 15 квітня, заступник голови облдержадміністрація Геннадій Іваненко провів засідання «круглого столу» за темою «Розбудова системи громадського здоров’я в Луганській області».

Під час заходу учасників ознайомили з сучасним баченням реформування профілактичного напряму охорони здоров’я та характеристикою існуючих установ, які мають відповідати для утворення регіонального центру.

Також окреслено основні етапи, які необхідні для розбудови системи громадського здоров’я в області, проаналізовані наявні матеріальні та кадрові ресурси, шляхи залучення до співпраці всіх зацікавлених установ та організацій.

У ході обговорення акцентовано увагу на необхідності створення тимчасової робочої групи для всебічного вивчення питання створення Луганського обласного центру громадського здоров’я, вирішення фінансових та кадрових питань, взаємодії з громадськими та неурядовими організаціям.

У роботі «круглого столу» узяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, головні лікарі закладів охорони здоров’я, представники вищих навчальних закладів, голова Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, представники громадських неурядових організацій що опікуються проблемами охорони здоров’я.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *