Пошук роботи з радістю


У п’ятницю, 8 вересня 2017 року,  у самому центрі  Харкова відбувся Ярмарок вакансій «Dream Job»

Роботодавці різних сфер, від виробництва до IT, представили свої вакансії. Відвідувачі активно спілкувалися з представниками компаній та встановлювали нові контакти.

Команда проекту із працевлаштування «Кар’єра для нового життя» Карітасу Харків також узяла участь у ярмарку.

Ми поділилися з пошукачами та роботодавцями інформацією про свою діяльність та про сайт допомоги переселенцям у пошуку роботи http://careerfornewlife.com.

Захід відзначився нестандартним форматом. У спеціально обладнаному місці стояла сцена, на якій ведучі розважали присутніх та залучали їх до участі,  а наприкінці заходу відбувся розіграш смартфону та виступив із концертом гурт Gorim.

Представник комп’ютерної  майстерні  ITM відповідав на питання публіки щодо того, як шукати роботу та яких помилок слід уникати.  Ще на території працював фуд-корт.

Особисто в мене пошук роботи асоціюється з напругою, переживанням. Це ніби опиняєшся на роздоріжжі й не знаєш, яким шляхом далі йти, – ділиться своїми враженнями другокурсниця Олена, учасниця ярмарку. – Але тут я відчула, що це не так страшно, що роботодавці  – такі ж люди, але більш досвідчені. Я теж хочу допомагати людям знаходити роботу.

Найбільше на заході було представників молоді. Відвідали ярмарок навіть іноземні громадяни.

Зацікавилися діяльністю Карітас Харків та проектом із працевлаштування більше ніж 600 учасників. Кожному з них представники фонду надали інформацію. А 80 пошукачів записалися на особистий прийом до наших рекрутерів, – коментує Марія Мельник, спеціаліст із моніторингу та оцінки Карітас Харків.

Організатор заходу – Молодіжна рада при Харківському міському голові.

Чекаємо на нові заходи, які допоможуть знайти роботу мешканцям та гостям міста.

Більше фото на нашій сторінці https://www.facebook.com/caritas.kharkiv

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *