«Шеф» передової кухні Знайомтесь – Василь, елітний шеф-кухар з санаторію «Світя…

«Шеф» передової кухні
Знайомтесь – Василь, елітний шеф-кухар з санаторію «Світязь», що у місті Трускавець Львівської області. Однак зараз цей чоловік готує різноманітні смаколики не для відпочиваючих та туристів. Він годує поранених і медперсонал 66 мобільного госпіталю, який зараз знаходиться неподалік передових позицій наших військ. Сюди швидкі привозять наших поранених прямо з поля бою.
Отримавши повістку, цей успішний майстер різноманітних делікатесів змінив шикарну ресторацію на суворі умови військової польової кухні. Він вже звик до канонади. Однак і тут він намагається, навіть маючи дуже обмежений асортимент продуктів, балувати всіх смачними ресторанними блюдами. От, наприклад, випробовуючи духовку він спік для всього особового складу просто неперевершений пиріг з яблук.
– Направду я люблю готувати борщ, – зізнається Василь. – Наш звичайний, український борщ. Варю його за нашим фірмовим сімейним рецептом. І дуже тішусь коли бачу, як люди з апетитом їдять.
І нехай його робота готувати їжу, але він вірить, що смачними стравами сприяє одужанню наших бійців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *