Секрети бізнесу: як відкрити ресторан у Сінгапурі

Секрети бізнесу: як відкрити ресторан у Сінгапурі

3 грудня 2015 Останнє оновлення: 13:09 GMT 15:09 за Києвом

Родинний бізнес – справа кропітка та відповідальна.

Але вона вимагає іще більше зусиль, якщо займатися нею далеко від дому.

Кілька років тому шеф-кухар Освальдо Форліно з Італії переїхав з родиною до Сінгапуру, щоб відкрити там свій ресторан.

Секретами успішного бізнесу чоловік поділився з кореспондентом ВВС у Сінгапурі Сарою Томс.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *