У Бельгії поліцейських підозрюють в організації оргії

У Бельгії поліцейських підозрюють в організації оргії

  • 30 грудня 2015


AP

Поліція Бельгії почала внутрішнє розслідування після того, як військових і поліцейських звинуватили в організації оргії у той час, коли їхні колеги розшукували підозрюваних у паризьких нападах.

Повідомляється, що двоє офіцерів жінок і вісім солдатів брали участь у секс-вечірці у поліцейській дільниці в районі Брюсселя Гансхорен.

Місто було оточено через побоювання про напади після подій у Парижі 13 листопада.

Солдати ночували у поліцейській дільниці протягом двох тижнів, поки тривала операція.

“Коли вони залишали дільницю, то організували маленьку вечірку, щоб подякувати поліції. Ми розпочали розслідування, щоб з’ясувати, що насправді трапилося”, – розповів речник поліції Йохан Беркманс місцевим ЗМІ.

За даними поліції, від 15 до 20 солдатів ночували на дільниці у Гансхорені протягом двох тижнів у листопаді, щоб їм не доводилося їхати далеко до своїх чергувань.

EPA

Поліцейська дільниця розміщується поблизу району Моленбек, де проходила спеціальна операція.

Розслідування почали після того, як про оргію повідомило видання La Derniere Heure.

У столиці Бельгії у листопаді встановлювали четвертий рівень небезпеки після інформації про те, що підозрювані в організації нападів у Парижі пов’язані з цим містом.

У Брюсселі майже тиждень не працювали школи, університети та метрополітен, а вулиці патрулювали військові. Поліція провела серію рейдів у різних частинах країни.

У результаті скоординованих нападів на кафе, ресторани та інші громадські місця в Парижі загинули більше 130 людей і понад 360 отримали поранення.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *