Завдяки фіскалам Донеччини легалізовано працю 15,6 тисяч громадян

За підсумками контрольно-перевірочних заходів, проведених з початку 2016 року фіскальною службою Донеччини у 288 суб’єктів підприємницької діяльності виявлено виплату заробітної плати у «конвертах» та порушення вимог податкового законодавства при виплаті інших доходів. За результатами проведених перевірок несумлінним платникам податків донараховано понад 7,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 12,2 млн грн  єдиного внеску, з яких до бюджету вже надійшло 8,3 млн гривень.

Таким чином, за результатами проведеної роботи за одинадцять місяців поточного року з 12,8 тисяч працівників роботодавці оформили трудові відносини належним чином.

Крім того, завдяки фіскалам Донеччини 2800 фізичних осіб залучено до державної реєстрації, як суб’єктів підприємницької діяльності, якими додатково сплачено до бюджету 4 млн грн податків та зборів.

Не припиняється робота направлена на дотримання платниками податків чинного законодавства про оплату праці. За результатами проведеної роботи з керівниками підприємств, а також роботи комісій з легалізації і підвищення рівня заробітної плати 1200 підприємств підвищили рівень виплати заробітної плати вище за мінімальну. Як наслідок, до бюджету надійшло 3,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Одним з основних векторів роботи фіскальної служби Донеччини є дотримання вимог чинного податкового законодавства, тому робота у напрямку легалізації трудових відносин та недопущення виплати заробітної плати у «конвертах» залишається важливою.

ГУ ДФС у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *