Арсен Аваков: Нова патрульна служба повинна прибувати на виклик за 4-7 хвилин

Старт роботи нової патрульної міліції у Києві планується вже у середині червня. До кінця 2015 року такі служби будуть у всіх містах-мільйонниках України. Про це заявив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков сьогодні на засіданні уряду.

– У квітні місяці розпочнеться прийом заяв у патрульну поліцію в Одесі, в червні ми запустимо патрульну службу в Києві. Літом ми почнемо приймати заявки в Дніпропетровську, Львові і Харкові. В серпні – перша дата запуску патруля в Одесі. Далі до кінця року всі міста-мільйонники країни будуть покриті новою патрульною службою, – зазначив Міністр внутрішніх справ України.

– На сьогодні ми завершили прийом і обробку заявок на участь у новій патрульній службі і ми мали рекордні цифри – ми отримали 33 тис. анкет конкурсантів, що показує високий інтерес суспільства до цього інституту, який ми формуємо, – зазначив очільник МВС.
За його словами, з 33 тис. осіб, які подали заявку, всього 914-діючі співробітники МВС, і 313 – співробітники ДАІ.

– Середній вік – від 21 до 35, базовий – з 24 до 29 років, – це люди, які будуть працювати. З них 35% – це жінки. Переважна більшість – 73 % патрульних будуть мати вищу освіту. – заявив Арсен Аваков.

Прес-служба МВС України

Детальніше про ініціативи щодо нової патрульної служби – тут: http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1390905

Дивитись докладно із джерела…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *