Їх було шістдесят. Залишилось сорок два. Найкращі сорок поїдуть в зону АТО. Як…

Їх було шістдесят. Залишилось сорок два. Найкращі сорок поїдуть в зону АТО.

Як справжні спартанці, майбутні бійці полку “Азов” проходять навчання у тренувальному таборі у Києві. За два тижні добровольці повинні пройти спеціальну фізичну підготовку, здобути основні тактичні навички та стати однією злагодженою командою.
Молодих хлопців, як і дорослих чоловіків перевіряють на витримку та психологічну готовність до бойових дій.

Програму для тренування бійців розробляють найкращі спеціалісти “Азову” та іноземні фахівці. Кожен інструктор має особисті навички та досвід, який він передає бійцям як під час групових занять, так і індивідуально. Тому в таборі кожен боєць має усвідомити що у нього виходить краще і чим він буде займатись у майбутньому.

Найкращі бійці одразу потрапляють у полк, що базується у Маріуполі. Інша частина рекрутів відправляється на тренувальні табори “Азову” в зоні АТО, продовжує готуватися та несе службу на постах та в нарядах. Третя частина рекрутів, що не досягли належного рівня підготовки або не мають всіх медичних та юридичних дозволів не потрапляє у полк, але може пройти підготовку ще раз.

Та головним досягненням табору є те, що за два тижні абсолютно різні чоловіки з різних регіонів України, різного рівня освіти та культурного осередку перестають думати лише про себе і свої потреби, вони стають командою, об’єднаною однією метою, назавжди братами.

“Друзья остались в городе, тут все “побратими” – боєць “Азову”.


Азов Спартан

Їх було шістдесят. Залишилось сорок два. Найкращі сорок поїдуть в зону АТО. Як справжні спартанці, майбутні бійці полку “Азов” проходять навчання у тренуваль…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *