На Дніпропетровщині під час несення служби на блокпосту КПП «ОРЛІВЩИНА» Черкаськ…

На Дніпропетровщині під час несення служби на блокпосту КПП «ОРЛІВЩИНА» Черкаського гарнізону, військовослужбовці військової служби за контрактом окремої бригади зв’язку солдати Салім Гасанов та Юрій Побєда запобігли вивозу вкрадених боєприпасів з території військового гарнізону.
Зупинивши чергове авто марки “Opel”, солдат Салім Гасанов відрекомендувався та попросив перепустку. Водій відмовив, мотивуючи, що не встиг її зробити. При розмові контрактник помітив у водія хвилювання, а один із пасажирів непомітно дістав ніж… Солдат негайно попросив водія вийти з машини та відкрити багажник. Проте з авто вийшли відразу всі пасажири…На такий розвиток подій солдат Гасанов наказав їм негайно відійти від авто. Тим часом солдат Побєда теж привів зброю до бою та, попередивши, взяв підозрілих осіб на приціл.
При перевірці багажника воїни-зв’язківці виявили велику кількість набоїв до автомата Калашникова калібру 5,45. Бійці наказали злочинцям лягти на землю та негайно доповіли начальнику штабу частини. Через 20 хвилин на місці вже проводилися слідчі дії співробітниками правоохоронних органів та військової контррозвідки. Як виявилось, загальна кількість набоїв – 3240 шт.
Командуванням військової частини прийнято рішення заохотити даних військовослужбовців грамотами та присвоїти їм чергові військові звання “старший солдат”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *