Генеральна прокуратура і МВС звернулися до суду з клопотанням про арешт 500 міль…

Генеральна прокуратура і МВС звернулися до суду з клопотанням про арешт 500 мільйонів кубічних метрів газу, які належать представникам групи Фірташа-Льовочкіна.
Міністерство внутрішніх справ розпочало кримінальне провадження за розтрату державного майна колишніми службовими особами НАК «Нафтогаз України» в змові з компаніями “групи Фірташа-Льовочкіна”, в результаті чого держава зазнала мільярдних збитків.
Сподіваюсь, суд в найкоротші терміни прийме законне рішення. Звернувся до Міністра внутрішніх справ – взяти на особистий контроль розслідування справи про мільярдні розкрадання олігархічною групою, яка сиділа, як вампіри, на НАК «Нафтогаз України» протягом десятиліття. Потрібно терміново вжити заходів до претензійно-позовної роботи і стягнення всіх заборгованостей цієї групи на користь НАК «Нафтогаз України», в тому числі і за рахунок майна, яке належить цій олігархічній групі. А це такі компанії, як Рівнеазот, «Азот», концерн «Стірол» та Сєвєродонецьке об’єднання «Азот» та інші компанії, які належать олігархічній групі.


ГПУ та МВС просять суд арештувати 500 млн кубометрів газу, які належать компаніям Фірташа-Льовочкіна

Міністерство внутрішніх справ України розпочало кримінальне провадження щодо розтрати державного майна колишніми службовими особами НАК «Нафтогаз України» у …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *