За дорученням Міністра оборони України генерал-полковника Степана Полторака упро…

За дорученням Міністра оборони України генерал-полковника Степана Полторака упродовж минулого тижня Головним управлінням Військової служби правопорядку Збройних сил України спільно з представниками Ради волонтерів було проведено ряд перевірок стану та умов харчування у визначених військових частинах.
Таке рішення було прийнято керівником оборонного відомства після візиту до однієї з військових частин на Миколаївщині, де, як виявилося, військова їдальня знаходиться в занедбаному стані та потребує капітального ремонту.
У ході перевірок відбулися інспекції їдалень та перевірка діяльності суб’єктів господарювання, які надають послуги з харчування, в Одесі, Херсоні, Кривому Розі, Миколаєві, а також на Житомирщині (с. Перлявка), Одещині (с. Хлібодарське) та Дніпропетровщині (с. Черкаське). Загалом було виявлено ряд несуттєвих недоліків, які доручено виправити відповідальним особам у найкоротші строки, а Головному квартирно-експлуатаційному управлінню ЗСУ – забезпечити утримання будівель військових їдалень відповідно до вимог норм та чинних стандартів.
Стосовно ж першої перевірки на території загальновійськового полігону, що у Широкому Лані, до відповідальності притягнуто ряд посадових осіб, проведено переговори з представниками ПП “Артек-Союз”, а процес усунення усіх проблемних питань у даній їдальні Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак тримає на особистому контролі.

Прес-служба Міністерства оборони України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *