На Полтавщині розпочався духовно-екологічний парафіяльний табір “Дороговказ”

10 серпня, поблизу м. Полтава, розпочався духовно-екологічний парафіяльний табір “Дороговказ”, у якому беруть участь діти віком від 8 до 12 років у кількості 18 осіб, які є вихованцями полтавської парафії Пресвятої Тройці.

Таборовий провід цього року очолюють священики, активні парафіяни, представники молодіжної полтавської організації Українська Молодь Христові та парафіянка, що навчається у Польщі. Всіх учасників налічується 25 осіб.

“Памятаю, якими важливими особосто для мене були подібні християнські табори, – пригадує Ольга Верига, студентка Люблінського Католицького Університету – які розпочав організовувати власними силами о. Юрій Кролевський, скільки позитивних та надзвичайних спогадів вони залишили, формувавши мене як свідому християнку та українку. Тому сьогодні хочеться це ж саме зробити для цих дітей, передати їм найкращий досвід, який допоможе їм не загубитися у цьому світі, а стати по-справжньому великими людьми та християнами”.

Зважаючи на те, що цей рік у нашій Церкві присвячений особі Митрополита Андрея Шептицького, духовна програма табору буде зосереджена на поглибленому вивченню особи Великого Митрополита, а екологічна – буде формувати та розвивати у дітях християнську відповідальність за Богом сотворений світ.

“Хотілося, щоби кожен з нас протягом цього табору, – зауважив о. Максим Кролевський під час проповіді, – зумів для себе віднайти життєвий дороговказ, який допоможе йому перетворитися на зрілу, свідому та відповідальну особистість, який допоможе стати доброю та по-справжньому щасливою людиною та християнином”.

                                                                                                                                                                                                                              Прес-служба парафії Пресвятої Тройці м. Полтави

Джерело: http://ugcc.poltava.ua/index.php/zhyttia-parafii/30-rozpochavsia-dukhovno-ekolohichnyi-parafiialnyi-tabir-dorohovkaz

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *