ЩОДО ПОСЛІДОВНОГО НИЩЕННЯ НА ХАРКІВЩИНІ ПРОВІДНОГО РАДІОМОВЛЕННЯ

Нищення провідного Радіо

На прохання харків’ян  керівництво Фонду імені Гната Хоткевича нещодавно направило запит до чільного керівництво держави (Президента, Прем’єр-міністра, Голови ВР) щодо послідовного нищення на Харківщині керівництвом УКРТЕЛЕКОМУ провідного радіомовлення. Наводимо текст нашого звернення до Президента України.

Президентові України

Порошенку П.О.

Щодо насильницького відключення провідного радіомовлення у Харкові

Вельмишановний Петре Олексійовичу!

Прошу Вас терміново прийняти міри щодо відновлення у Харкові провідного радіомовлення. Річ у тім, що протягом останніх восьми місяців практично в усіх районах нашого міста раптово зникло радіомовлення. Незважаючи на численні виклики радіомайстрів, регулярні звернення до керівництва Харківського відділу УКРТЕЛЕКОМУ ніякого результату не дали. Практично жодна вимога абонентів-слухачів програм державного радіо не була виконана. І це не зважаючи на те, що за кожен місяць із абонентів стягується платня за користування радіоточкою.

Особливо брутальне ставлення керівництва УКРТЕЛЕКОМУ щодо відновлення радіомовлення спостерігається у Ленінському районі міста Харкова. Так, по вул. Єлізарова близько року відсутнє радіомовлення і ніякі прохання, звернення абонентів не мають  ефективної дії. Мешканці району – переважно пенсіонери і люди похилого віку, які звикли все своє життя  отримувати інформацію з радіопрограм державного радіомовлення. Нині, особливо в період виборчих перегонів, інших важливих подій місцевого і загальнодержавного масштабу, ці громадяни України відчувають себе навмисне і незаконно усунутими від об’єктивних інформаційних каналів. Зважаючи на те, що управління УКРТЕЛЕКОМУ нав’язливо пропонує всім скаржникам написати заяву про від’єднання радіоточок від мережі, у городян складається враження про зумисні деструктивні дії  керівництва цієї профільної установи, які спрямовані на маргіналізацію і знищення у Харкові потужного проукраїнського джерела інформації – державного радіомовлення.

Просимо Вас як Президента України стати на захист громадянських прав харків’ян і сприяти  вирішенню проблеми відновлення у Харкові провідного радіомовлення.

Від мешканців Харкова

Віце-президент Фонду ім. Гната Хоткевича К.П. Черемський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *