Фейкова парковка

Справа в тому, що в Харкові КП «Харьковпарксервис», чи його «клон» =) , незаконно “облаштувало” місце для паркування автівок, навпроти Харківського академічного драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка, котрий знаходиться по вулиці Сумській, і шахрайськи виманювало у людей за це гроші. У наведеному нижче відеоматеріалі видно, як так званий «паркувальник» заволодівав таким чином грошима наших громадян. Хочу зазначити, що на офіційному сайті КП «Харьковпарксервис» цієї парковки на мапі не позначено http://parking.kharkov.ua/parking-list/ , так само як її і не існує відповідно до офіційнійного листа від МВС. Заява до правоохоронних органів подана.

http://vk.com/video216171870_171328651

P.S Рекомендовано до використання всім, хто хоче відчувати себе повноправним громадянином:

Витяг з постанові кабінету міністрів України від 3 грудня 2009 р. № 1342

  1. Розміщення майданчиків для паркування за окремими адресами здійснюється у встановленому порядку органами місцевого самоврядування за погодженням з Державтоінспекцією МВС.
  2. Відведені майданчики для платного паркування обов’язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків уздовж проїзної частини вулиці, дороги або тротуару та/або інформаційними знаками про можливість і порядок надання послуги “мобільне паркування”.
  3. Сплата вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування здійснюється:

у безготівковій формі – шляхом придбання паркувального талона з визначеною тривалістю паркування, в якому зазначаються дата і час розміщення транспортного засобу на такому майданчику, або за допомогою послуги “мобільне паркування”;

готівкою або з використанням платіжної картки – через паркувальний автомат чи автоматичний в’їзний та виїзний термінали.

Сплата вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування не здійснюється у разі незабезпечення оператором належного функціонування засобів сплати вартості зазначених послуг відповідно до вимог цих Правил щодо обладнання таких майданчиків.

  1. У цих Правилах терміни вживаються у такому значенні:

паркувальний автомат – технічний пристрій, призначений для сплати вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування з використанням платіжних карток та готівкою;

  1. Паркувальні автомати і автоматичні в’їзні та виїзні термінали на майданчиках для платного паркування встановлюються стаціонарно.
  2. Відведені майданчики для паркування позначаються дорожніми знаками та суцільною синьою (блакитною) смугою на проїзній частині і на бордюрі, який відокремлює проїзну частину від пішохідної.
  3. На майданчиках для платного паркування у доступному для ознайомлення користувачів місці розміщується інформація про:

оператора (найменування, адреса, контактні телефони);

Будьте ввічливими і користуйтеся своїми законними правами.

http://www.ex.ua/247293355917

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *