У Харкові розпочались курси сімейного порадництва

На початку жовтня у Харкові відбулась неординарна подія. Розпочались курси сімейного порадництва, які організовує Львівська Архидієцезія Римо-Католицької Церкви. Проте вони відкриті для усіх бажаючих, що й підтвердила перша зустріч. Окрім, звісно ж, римо-католиків були також вірні Української Автокефальної Православної Церкви, греко-католики разом із отцем Ігорем Табакою.

Метою таких курсів є підготовка людей, які б могли при своїх храмах стати вагомою допомогою для праці священника із подружніми парами, не тільки у їх підготовці до шлюбу, але і в будь-яких інших потребах.

Програмою курсу передбачено вивчення таких предметів, як антропологія, психологія, педагогіка, біоетика, католицька етика, природнє планування сім’ї та інші дотичні до теми предмети. Викладатимуть висококваліфіковані викладачі, переважно з Львівщини.

Першим предметом, наданим до уваги слухачів, була антропологія у майстерному викладі п.Любов  Дердзяк, доктора теології , викладач кількох вищих теологічних закладів. Вивченню основних засад було присвячено повних два навчальних дні. Отримали багато цікавого матеріалу, дискутували, обмінювались досвідом, отримували відповіді на свої питання.

Окрема подяка п.Єлизаветі Лісовській, чиїй дбайливій турботі завдячуємо проведенню цих  курсів у Харкові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *