Перевізники не мають права відмовляти пільговикам — кіборг та радник губернатора Дніпра

За словами радника голови Дніпропетровскої ОДА, положення, по якому регулювалася кількість пільгових місць у громадському транспорті, вже давно скасоване

Перевізники не мають права відмовляти у безкоштовному проїзді пільговикам. Про це написав на своїй сторінці у соцмережі радник голови Дніпропетровської ОДА, кіборг та захисник Донецького аеропорту Іван Начовний. За його словами, юристи підняли всю документацію Дніпропетровської державної адміністрації, і виявилося, що немає жодного підзаконного акту, який би регулював можливу кількість пільговиків у маршрутному транспорті.

«Положення, по якому регулювалася кількість пільгових місць у громадському транспорті було в 2004 році і воно скасовано десь в ті ж часи!», — написав Іван Начовний.

За словами радника, є закон, який визначає право на пільговий проїзд певним категоріям громадян і є перелік цих категорій, визначений законом.

«Є розпорядження керівництва ОДА, в якому до ВСІХ перевізників доведені ці категорії. Перевізники НЕ мають права відмовити в проїзді пільговикам. Якщо перевізники «особливо вперті», то з ними просто розривається договір на перевезення пасажирів. Хлопці, не соромтеся відстоювати свої ПРАВА», — написав Начовний, додаючи документи до запису.

 

Про льготный проезд в общественном транспорте…Отлавливая в новостной ленте посты УБДшников про то , как им отказываю…

Posted by Иван Начовный on 23 жовтня 2015 р.

Питання пільгового проїзду гостро повстало у Дніпропетровську після відео, на якому учаснику бойових дій Юрію Семчуку було відмовлено у безкоштовному проїзді.

Міла Мороз, для «Громадського радіо»

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *